Nehezen tűri Majka, hogy nem szólalhat meg

Írta:  8200 Veszprém május 04 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprémbe érkezik a Duma Roast, ahol a népszerű zenész, műsorvezető vérét szívják barátai, tabuk nélkül.

A roast - égetés - műfajnak Amerikában van nagy hagyománya, de a Dumaszínháznak köszönhetően hazánkban is egyre többen ismerik. Első alkalommal Nagy Feró volt az áldozat, amit rengetegen követtek a televízióban. A következő szériában már Ganxsta Zolee kapott hideget, meleget, ez a formátum országjáró turné keretében jutott el a közönséghez. Most Majkán a sor. Május 4-én, szerdán Veszprémben, a Hangvillában.

A műsor ünnepeltjét középre ültetjük és csendben tűri, hogy szénné égetjük - vázolta a programot kérdésünkre Dombóvári István, a Dumaszínház oszlopos tagja. Elárulta, az első áldozatot nagyon nehezen találták meg, legalább száz közszereplőt felkerestek az ötlettel. „Senki nem vállalta, hogy közönség előtt rommá gyalázzuk” - jegyezte meg a humorista. Még olyan nagy hangú emberek, mint például Havas Henrik, vagy Geszti Péter is nemet mondott. Szerencsére Nagy Feró végül bevállalta.

Csak egy szabályt kell betartaniuk a szereplőknek, ne vágjanak egymás szavába. „Amikor megpróbáltunk finomítani, szabályok közé szorítani az osztást, merevvé vált a produkció” - osztotta meg a kulisszatitkot Dombóvári István, aki szerint a mostani társulat a legjobb. „Nagyon feszes a műsor, a közönség pedig imádja.”

Természetesen a produkció egy része előre megírt. „A hangulat dönti el, mennyi improvizáció születik, éppen ezért soha nem egyforma két előadás, mindig jönnek elő új gondolatok, ami ha jó, beépül a műsorba” - tudtuk meg a fellépőtől, aki mellett a Hangvilla színpadán lesz még szerdán Kiss Ádám, Felméri Péter, Csenki Attila, Tóth Edu és természetesen Majka, akinek az est végén lehetősége lesz visszavágnia. Biztosak lehetünk benne, abban senkinek sem lesz köszönete, hiszen addigra már hosszú időt kellett eltölteni szótlanul, ami - elmondása szerint - szörnyű számára.


 

Ezt már olvasta!?

A házasság gyógyít

Ismét érkezik a Házasság hete programsorozat érdekes előadásokkal, családi eseményekkel, pályázatokkal február 14. és 19. között.

Hiúzok születtek az állatkertben

A Veszprémi Állatkert kárpáti hiúz párja szaporulattal örvendeztette meg az állatkertészeket és a látogatókat.

A testvérétől lopott telefont

A töltőre helyezett mobiltelefont lopta el testvérétől B. C.

Együtt mértünk a rendőrökkel

Véget ért a 24 órás „Speedmarathon”, aminek keretében Európa-szerte valamennyi sebességmérő üzemelt. Kilátogattunk egy mérőhelyszínre.

Nyuszira fel

Állatsimogató, vidámpark és vásár is várja azokat, akik kimozdulnának otthonról húsvéthétfőn.

Na-Bed