Féktelenül Kölnig

Írta:  8200 Veszprém május 09 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

MVM-Veszprém kézilabda csapat “O” szektorának lelkes szurkolója, Lőrincz Balázs Boldizsár kerékpárral érkezik a srácok Final4 szereplésére, Kölnbe. Hétfőn délelőtt indult.

A tavalyi Final4-on jött az ötlet, hogy ha idén is kijut kedvenc csapatunk a négyes döntőre, akkor két kerékkel - félreértések elkerülése végett: kerékpárral - utazom el a zsinórban harmadik megmérettetésre - számolt be a kezdetekről a vállalkozás Facebook oldalán, hozzátéve, az út fő célja az, hogy népszerűsítse a kerékpározást és a kézilabdát.

A rajtot hétfőn délelőtt 10 órára tervezte a Veszprém Aréna elől, ahova a büszke szülők mellett több barátja is elkísérte. Boldizsár nem először vállalkozik arra, hogy nagy utat tegyen meg kerékpárján, megjárta már az El Camino-t is, ami 1673,5 kilométer volt Bordeaux városától Portóig - mesélték a szurkolótársak az indulás előtt.


Sokan személyesen kívántak jó utat. A képre kattintva galéria nyílik.

Az első nap lesz a legnehezebb a szintemelkedés miatt, de szeretnék Győrig eljutni - mondta el kérdésünkre az itiner első szakaszát. Összesen mintegy 1400 kilométert tesz meg, az útvonalat úgy választotta ki, hogy minél több szép helyre eljusson. 

Az induláskor a kerékpárra 21 kg súlyú felszerelés került, Boldizsár 122 kg-ot nyomott a rajtnál, meglátjuk mennyi marad ebből Kölnig, ahova a tervek szerint május 26-án érkezik. “Ez egy nyaralás” - jegyezte meg. Nincsenek pontos tervek, hogy mikor hol pihen meg, vagy alszik. “Ahol látok valami szépet, ott megállok” - beszélt az irigylésre méltó instrukcióról.
 

 

Ezt már olvasta!?

Sose fekszenek le haraggal

Iváncsik Gergő kézilabdázó vallott párkapcsolatáról Marosi Veronikával a Házasság hete programsorozat részeként.

Navracsics: az a jó európai identitás, amely a nemzetieket gazdagítja

A Pannon Egyetemen tartott előadást az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa.

Az összes traffipax üzemel csütörtökön

Az ellenőrzés célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, nem a szankcionálás.

Magyarország az európai-orosz és a magyar-orosz kapcsolatok normalizálásában érdekelt.

Fiatal tehetségek mutatkoznak be a Pannon UniFest fesztiválon

A 250 hazai és határon túli tehetség prózai, zenés, táncos produkciókkal, kisfilmekkel készül.

Na-Bed