Izgalmas titkokat rejt a Jókai utca

Írta:  8200 Veszprém május 16 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az ügyességi feladatokat, vagy a logikai feladványokat szereti jobban? Egyre több embert ragadnak magukkal a szabadulós játékok.

Egy évvel ezelőtt nyitotta ki kapuit a Misztiqum nevű, szabadulós játékot működtető hely a veszprémi Jókai utcában. A vállalkozóknak hatvan perc áll a rendelkezésükre, hogy kijussanak a Kripta nevet viselő helyiségből különböző egyiptomi kalandok, kisebb ügyességi fejtörők megfejtésével.

Felföldi Patrik játékmester szerint sokan nem is a kijutást tartják szem előtt, hanem magáért a játékélményért érkeznek. Az évforduló alkalmából új szobát nyitottak, ahol nagyobb hangsúlyt kap az agyalás, A da Vinci Kód-ex esetén többet kell gondolkodni, hogy sikerüljön egy óra alatt megtalálni a mindenki által ismert itáliai polihisztor titkát.

 

A feladatokat maga találja ki családja, barátai segítségével, a da Vinci kapcsán is sokat olvasott, kutatott, hogy minél hitelesebbek legyenek a feladványok. “A tapasztalatok alapján egyre többen kedvelik ezt a kikapcsolódási formát, és már nem csak Veszprémből érkeznek játékosok. 90 százaléka először jár ilyen helyen, de a sikert mutatja, hogy most már a többség úgy érkezik, hogy egy barátja hívta fel rá a figyelmet” - árulta el.

Patrik egyébként egy szülinapi meglepetés alkalmával találkozott először szabadulós játékkal, azonnal megfertőződött és létrehozta a Misztiqumot, hogy most ő adjon feladványokat a szórakozni vágyóknak.
 

Ezt már olvasta!?

A testvérétől lopott telefont

A töltőre helyezett mobiltelefont lopta el testvérétől B. C.

Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Májusra minden okmányirodában, kormányablakban lesz jelnyelvi szolgáltatás

A táblagép segítségével igénybe vett tolmácsszolgáltatás költséghatékony és innovatív megoldás.

A jövő héten visszatér a nyár

Mintegy 7°C-kal marad el a vasárnapi maximum az ilyenkor szokásostól. 

Teljes útlezárás a 82-es számú főúton

Egy kigyulladt személygépkocsi műszaki mentése miatt korlátozzák a forgalmat Zirc külterületén pénteken a déli órákban.

Bakony Média névjegykártya