Várja a nőket az amerikai sereg

Írta:  MTI december 04 2015 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
Az amerikai hadsereg történelmi jelentőségű döntést hozott, megszüntet mindenféle korlátozást a női alkalmazottak katonai szerepvállalását illetően.
 
A nők mostantól az amerikai hadseregben kivétel nélkül bármely területen alkalmazást kaphatnak,
bármely feladatot elláthatnak, amennyiben megfelelnek az annak ellátására megszabott feltételeknek - mondta a Pentagonban tartott sajtóértekezleten a miniszter, utalva elsősorban az adott területen megkövetelt fizikai erőnlétre - jelentette ki csütörtökön Washingtonban Ashton Carter amerikai védelmi miniszter. 

Ezt már olvasta!?

9 milliárd forintos program indul munkásszállások építésére

A támogatás keretében az építési és felújítási, valamint a beruházás célját szolgáló új tárgyi eszközök költségei számolhatók el.

Nem lesz fűtés és melegvíz a Haszkovón!

Hibaelhárítás miatt szünetel a fűtés és melegvíz szolgáltatás a Haszkonóv április 12-én, szerdán.

Lebukott az ittas sofőr

Az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Egy versmondás egy színházjegyet ér

A hagyományokhoz hűen ismét lehetőség nyílik verssel fizetni a színházjegyért a magyar költészet napján, április 11-én a Veszprémi Petőfi Színházban.

Hétfőtől lehet pályázni háztartási nagygépek cseréjére

Újraindul az Otthon melege program novemberben, hétfőtől lehet pályázni hűtőgépek, fagyasztó készülékek, mosógépek, illetve mosó-szárítógépek cseréjére.

Na-Bed