Terrortámadásoktól tartanak Európában szilveszterkor

Írta:  8200 Veszprém december 28 2015 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Nem kizárt, hogy a támadást tömegrendezvényen hajtják végre, így például a szilveszteri utcabálon.

Több európai hírügynökség szerint is elképzelhető, hogy karácsony és újév között terrortámadást hajtanak végre a kontinens valamelyik nagyvárosában, írta a Telegraph, brit titkosszolgálati információkra hivatkozva.

Az értesülés szerint nem kizárt, hogy a támadást tömegrendezvényen hajtják végre, így például a szilveszteri utcabálok ideális célpontjai lehetnek a terroristáknak.

Az orosz hatóságok már most arra hívták fel az emberek figyelmét, hogy az év utolsó napján maradjanak otthon, kerüljék a tömegrendezvényeket. Egy brit parlamenti képviselő úgy fogalmazott a Telegraphnak, hogy a fenyegetéseknek nem szabad bedőlni, mindenki úgy ünnepeljen, ahogy jólesik neki.

Az angol belügyminisztérium közben elégségesnek minősítette a rendőri jelenlétet Londonban, de azt hozzátették, hogy több nagyvárosban hiány van az egyenruhásokból. A brit terrorelhárítás pedig azt kérte a minisztériumtól, emeljék meg a rendőri készültség fokát - írta a 24.hu.

Ezt már olvasta!?

Közeledik a második minősítés

Közeledik a második negyedéves minősítési időszak vége, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal júliusban ismét minősíti a cégjegyzékbe bejegyzett adózókat.

Csökkent a benzin ára

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Lesz strand az uszoda mellett?

Gyakran felteszik ezt a kérdést a polgármesternek a napokban zajló lakossági fórumsorozaton.

A MÁV-START bővíti utazási szolgáltatásait a nyári főszezonban

Gyakoribb és gyorsabb utazást biztosítanak a balatoni vonalakon.

Tavaly 25 százalékkal nőtt a forgalomba állított új autók száma

96,5 ezer új autót helyeztek forgalomba Magyarországon 2016-ban.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika