Igényfelmérés Veszprém közlekedésfejlesztéséről

Írta:  8200 Veszprém december 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A kérdőív a közlekedési szokások felmérése mellett kitér a különböző közlekedési formák elégedettségi vizsgálatára, továbbá megkérdezi a veszprémieket a tervezett fejlődési irányokról, prioritásokról.

Elkezdődtek a TOP-6.4.1-15-VP1-2016-00002 azonosítószámú Európai Uniós pályázati konstrukció keretében Veszprém város fenntartható mobilitási tervének munkálatai. A dokumentum újfajta megközelítésben vizsgálja és értékeli a meglévő közlekedési rendszert, valamint környezetileg, gazdaságilag és társadalmi szinten is fenntartható megoldásokat kínál minden közlekedő számára.
Annak érdekében, hogy a készülő tanulmány széles körben a veszprémiek igényeit és a valós problémák feltárását, valamint azok megoldási javaslatait tartalmazza, az Önkormányzat párbeszédet kezdeményez a lakossággal.

Ennek keretében az önkormányzat egy kérdőíven keresztül szólítja meg a helyi lakosságot és kéri, hogy annak kitöltésével járuljanak hozzá a felmérés eredményességéhez.

A kérdőív a közlekedési szokások felmérése mellett kitér a különböző közlekedési formák elégedettségi vizsgálatára, továbbá megkérdezi a veszprémieket a tervezett fejlődési irányokról, prioritásokról. Ezen felül lehetőséget biztosít egyéni, személyes vélemény kifejtésére is az egyes beruházásokkal kapcsolatban.

A kérdőív kitöltésével közvetlenül hatással lehetnek a szakértői döntésekre és nagyban hozzájárulhatnak a közösségi tervezés sikeres lebonyolításához.

A felmérés lezárultát követően az eredményeket közzétesszük a www.veszprem.hu oldalon.

A kutatást Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából a Terra Stúdió Kft. végzi.

A felmérés 20167. november 29-től veszi kezdetét, tervezett időtartama: 5-6 hét.

A kérdőív kizárólag elektronikusan érhető el az alábbi linken, valamint a www.veszprem.hu oldalon.

https://goo.gl/forms/STs7P9uggs7mYob83

A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe.

Tisztelettel kérjük a veszprémi lakosságot, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a felmérés eredményességéhez, ezzel is segítve munkánkat és az élhető, minden igényt kielégítő veszprémi jövőkép megvalósítását.

Veszprém MJV Önkormányzata
Városfejlesztési Iroda

Ezt már olvasta!?

Várják a szavazatokat

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív rendezvényt.

Motoros felvonulás okoz forgalomkorlátozást a hétvégén

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Veszprém megyében 2017. június 10-én 12 órától egy motoros felvonulás miatt.

Négynapos SÖRömködés

Nívósabb fellépőket, több pavilont és rengeteg szórakoztató programot ígérnek a szervezők az 5. Veszprémi Sörfesztiválra.

Több száz diákot megmozgattak

Szinte a város valamennyi általános iskolája képviseltette magát a 14. Deák futáson, pénteken. 

Megérkezett a Rio de Janeiro államban lévő Paratyba az olimpiai láng - adta hírül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos honlapja.

Na-Bed