Csapadékgyűjtő edényre lehet pályázni

Írta:  8200 Veszprém június 30 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Elkötelezett környezetvédőként  a – Bakony Balaton Média Kft felajánlásának köszönhetően – kínálunk fel, Veszprém legutóbbi sikeres csapadékvízelvezető rendszer rekonstrukciójához kapcsolódva, 8 db lakossági csapadékvízgyűjtő edényt.

Az edényzet rendszerbe állításával támogatni kívánjuk a csapadék gyűjtését és helyben történő felhasználását az említett városrészben. Az edényekre jelentkezők közül, nyilvános sorsolással választjuk ki a nyerteseket. 

Jelentkezni lehet mindazoknak, akiknek lakcíme, a Budapest út – Cholnoky Jenő utca – Rózsa utca – Tersánszky Józsi Jenő utcák által határolt tömbben van.

Jelentkezési cím: Bakony-Balaton Média Kft. 8200.Veszprém, Horgos utca 8; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jelentkezési határidő: 2019. július 31.

Tóth Gábor ügyvezető igazgató Bakony-Balaton Média Kft,
Brányi Mária alpolgármester, önkormányzati képviselő

Ezt már olvasta!?

Semmilyen hátránnyal nem jár a járási és kormányhivatalok dolgozóinak a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi utalványok kézbesítése.

Közel 6 milliárd forinttal tartoznak a bliccelők a MÁV-Startnak

A jegy nélkül utazók 300 ezer kiszabott bírság után 5,8 milliárd forinttal tartoznak a MÁV-Startnak a szetemberi összesítés szerint - közölte a vasúttársaság csütörtökön az MTI-vel.

Megnyílik a veszprémi óvóhely a látogatók előtt

Az érdeklődők beléphetnek a színház, a könyvtár, valamint a helyi rádió máskor nem látogatható helyiségeibe is a hétvégi kulturális örökség napjain. 

DIDO ad koncertet a VeszprémFesten

Az énekesnő több mint 20 éves pályafutása során még sosem járt önálló műsorral Magyarországon.

Engedély nélkül motorozott

A járőrök 2020. június 19-én délelőtt Veszprémben igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő 33 éves oroszlányi lakost. 

Bakony Média névjegykártya