Pályázati felhívás veszprémi civil szervezeteknek "Civil keret pályázat 2020"

Írta:  8200 Veszprém március 04 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 2020. évi költségvetésében elkülönített Városi Civil Keret / Pályázati Keret terhére. 

A pályázat célja: A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja.
Pályázatot nyújthatnak be a bírósági nyilvántartás szerint veszprémi székhellyel rendelkező, vagy Veszprémben tagszervezettel, fiókszervezettel működő alapítványok, egyesületek, civil szervezetek.

A pályázaton rendelkezésre álló keretösszeg: 4 250 000 Ft.

Pályázati kategóriák:
„A” Működési célú támogatás, cél: a civil szervezetek 2020. évi működési kiadásaihoz való hozzájárulás (Számlák teljesítési határideje: 2020. január 1. – 2020. december 31.)
„B” Programtámogatás, cél: a civil szervezetek saját programjainak támogatása. (A rendezvény megvalósulása: 2020. június 1. – 2020. december 31.); számlák teljesítési határideje: a rendezvényhez kapcsolódó számlák; legkorábban 2020. június 1.)
2020 a Nemzeti Összetartozás éve és az Európa Kulturális Fővárosa 2023-ra történő felkészülés éve. A programtámogatás kategória elbírálása során idén előnyt élveznek azok a pályázók, akik a két tematika közül az egyikkel szerveznek programot.

A pályázatok benyújtási (postára adási) határideje: 2020. április 6. (hétfő)
A pályázatokat 2020. május 29-ig bírálja el a VMJV Önkormányzata Közgyűlése.

A teljes pályázati dokumentáció letölthető a www.veszprem.hu/pályázatok rovatból, beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Óváros tér 9.)

 

Ezt már olvasta!?

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Szeptemberben indul az M5-ös közszolgálati csatorna

Az ismeretterjesztés, oktatás és kultúra áll majd az ősszel induló új tematikus közszolgálati csatorna, az M5 középpontjában.

Légpuskával lőtt a kutyára

A nyomozóhatóság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 62 éves férfivel szemben.

Elkészült a tízezredik maszk a Veszprémi Petőfi Színházban

A továbbiakban további több ezer maszkot készítenek a nézők védelme érdekében.

Bakony Média névjegykártya