Már zajlanak az Esőember próbái

Írta:  petofiszinhaz.hu február 22 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Dan Gordon Esőember című drámája valójában egy bulvár színdarab, bármennyire is másképp gondolunk rá előzetesen - vélekedett Anger Zsolt rendező az olvasópróba alkalmával.

Az eredeti című filmdrámát 1988-ban mutatták be Tom Cruise és Dustin Hoffman főszereplésével, így sokaknak ismerős lehet a 4 Oscar-díjas történet. A színpadra adaptálás után egy évvel, 2010-ben már rendezte Anger Zsolt a drámát, ez a produkció azonban teljesen más lesz.

Már az olvasópróba alkalmával egyértelmű volt, hogy nagyon inspiráló a csapat. Nem otthon, az asztal mellett találom ki a dolgokat, mindig is szerettem az organikusan fejlődő munkát. Van néhány erős elképzelésem és alapgondolatom, amivel megérkezek egy-egy próbára, de hiszek abban, hogy kölcsönös inspiráció alapján tud igazán építkezni a darab, és együtt alakítjuk ki az előadást - vélekedett a Jászai-díjas rendező.

Anger Zsolt szerint sok humorral és helyzetkomikummal operál a mű, amiből egy szórakoztató és egyben elgondolkodtató előadás lesz és nem csupán egy autista fiatalember története.

Raymond Babbitt szerepében a Jászai-díjas Oberfrank Pált láthatja a közönség, öccsét, Charlies Babbitt-ot Szalay Bence személyesíti meg.

A bemutató tervezett időpontja: 2019. március 22.  

Ezt már olvasta!?

Másodfokú hőségriasztás lépett életbe

Igyunk a szokásosnál több folyadékot. 

Nem éri meg kockáztatni, a bírság felső határa egymillió forint is lehet.

Három év alatt megnégyszereződött a mobil adatforgalom

Sokkal többet netezünk külföldről is.

A magyar lakosság 48 százaléka szívesen indítana saját céget, vagy betársulna egy már meglévő vállalkozáshoz.

Baleset-megelőzési program gyermekeknek

Általános iskolás gyermekek ismerkedtek a közlekedési szabályokkal Veszprémben.

Bakony Média névjegykártya