Caramel koncert Balatonfüreden

Írta:  8200 Veszprém július 10 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Aktuális slágerek és klasszikussá lett dalok egyaránt felcsendülnek majd.

Molnár Ferenc Caramel énekes-dalszerző, aki 12 éve a magyar könnyűzene állócsillaga, és az egyik legjobb hazai fiatal énekes. Több százezres rajongótábora van, telt házas Aréna koncerteket adott, platina- és aranylemezek fűződnek nevéhez.

A mostani koncerten az alábbi felállásban fognak zenélni:
Molnár Ferenc Caramel (ének)
Kardos Norbert (zongora)
Szabó Marci (gitár)
Takács Donát (basszusgitár)
Oláh Gábor (Dob)

A sok más egyéb dal mellett elhangzanak legismertebb slágerei is, mint például a Szállok a dallal, a Várt váratlan, a Lélekdonor, a Vízió, az Elzárt övezet vagy a Zeniten túl.

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben lett országosan ismert. A hazai zenei és közélet egyik fontos szereplője. Népszerűsége töretlen, fiatal kora ellenére számos zenei elismerés, sikeres koncert, tévés szereplés kötődik nevéhez.
Eddig három teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit sok milliószor töltötték le youtube-ról és egyéb internetes felületekről.
2006-ban és 2009-ben Fonogram-díjjal jutalmazták zenei munkásságát, az elmúlt években pedig több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat.

2017. augusztus 12., szombat 21 óra
Balatonfüred, Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Szabadtéri Színpad
(Rossz idő esetén a koncertet a Sportcsarnokban rendezik meg)

 

Jegyek kaphatók a Veszprém és Körzete Szuperinfó irodájában. Veszprém, Kossuth u. 10. Fszt. 9. Tel.: 88/569-060

Na-Bed