Fenyő jubileum 2017

Írta:  8200 Veszprém július 10 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Fenyő Miklós, a hazai rock’n’roll királya, születésnapi, jubileumi koncertet ad Balatonfüreden.

Fenyő Miklós – aki idén ünnepli 70. születésnapját – nem pihen a babérokon és a mai napig aktívan koncertezik Magyarországon és külföldön egyaránt.
A nyári koncertek egyik állomása Balatonfüred, ahol 2017. augusztus 15-én lép fel Fenyő Miklós, 5 tagú zenekarával, a Fenyő Gyöngye zenekarral, 3 vokalistájával a Csacska Macska Vokállal és 6 tagú tánckarával a Jampi Angyalokkal.

Az est folyamán a nagyérdemű közönség a 90 perces koncert alatt nemcsak az ismert slágereket (amelyből nem kevés született az elmúlt években) hallhatja, hanem olyan dalokat is, amelyeket csak ilyen nagy volumenű koncertek alkalmával szokott előadni a produkció.

A koncert fényét emeli a 6 táncos, akik szinte mindegyik dal előadása közben a színpadra lépnek és az adott dal témájának, hangulatának megfelelő öltözékben, egyedi koreográfiával táncolnak, nem egyszer bevonva Fenyő Miklóst is produkciójukba.

Aki látta már Fenyő Miklós valamely koncertjét, az már tudja, hogy milyen hangulat vár rá ezen az estén. Aki nem, annak számára meg eljött az idő ahhoz, hogy ebben a szép, balatoni városban részt vegyen egy fergeteges rock’n’roll bulin.

2017. augusztus 15. kedd 21. óra
Balatonfüred, Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Szabadtéri Színpad
(Rossz idő esetén a koncertet a Sportcsarnokban rendezik meg)

 

Jegyek kaphatók a Veszprém és Körzete Szuperinfó irodájában. Veszprém, Kossuth u. 10. Fszt. 9. Tel.: 88/569-060

 

Na-Bed