Szörényi Levente és a Vujicsics együttes közös koncertje

Írta:  8200 Veszprém július 10 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Igazi augusztus 20-i ünnep Balatonfüreden.

A tűzijáték előtti koncert is az ünnepi hangulatot emeli, és élmény gazdag szórakozást ígér az igényes zene kedvelőinek. A számtalan ismert és népszerű délszláv dallam mellett az Illés együttes legnagyobb slágerei is hallhatók lesznek az estén

„Hej, barátom...”
A koncerten – Szörényi Levente közreműködésével – felcsendülnek az Illés együttes leghíresebb dalai is „A Kugli” vagy a „Sárga rózsa”, vagy az „Amikor én még kissrác voltam”. Az esten természetesen hallható lesz a „Hej, barátom” is.

Az esten a Vujicsics együttes – a hazai közönség által is jól ismert, és a számára oly kedves – délszláv dallamokat játssza.

A Vujicsics együttes így ír az Illéssel való találkozásáról: „Vannak rég várt, elkerülhetetlen találkozások. Mi ifjú korunktól ezt éreztük az Illés együttes – nemcsak népzenei, de egyenesen – „szerbes-horvátos” karakterű számai hallatán. Volt, mikor a motivika, a harmonizáció, a hangsor, és volt, amikor a zárlat tette félreismerhetetlenné számunkra, hogy ezek a dallamok, zeneszámok tamburák, harmonikák, hegedűk, frulicák, gajdék után kiáltanak.
Eltelt közel négy évtized, amikor egy, a közelmúltban adódott közös fellépés során kiderült, hogy Szörényi Levente és a Vujicsics kapcsolatának új dimenziói is nyílhatnak. Számunkra is várva-várt esemény az együttzenélés a magyar zenei élet egyik legendás alakjának közreműködésével.”

Az este programja igazi szórakozást és zenei élményt fog nyújtani, mind az Illés együttes, mind Szörényi Levente, mind a Vujicsics együttes rajongóinak.

2017. augusztus 20., vasárnap 20 óra
Balatonfüred, Gyógy tér
(Rossz idő esetén a koncertet a Sportcsarnokban rendezik meg)

Jegyek kaphatók a Veszprém és Körzete Szuperinfó irodájában - Veszprém, Kossuth u. 10., Fszt. 9.  

Na-Bed