Hangfoglaló turné és a The Biebers Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém szeptember 27 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Expresszó klubban szeptember utolsó péntekén nemcsak koncertek, hanem egy különleges zenei program is megvalósul.

A szeptember végén induló NKA 25 - Hangfoglaló turné a Nemzeti Kulturális Alap negyedszázados fennállását ünnepli rengeteg programmal: kiállításokkal, filmvetítésekkel, szakmai beszélgetésekkel és persze koncertekkel szerte az országban, sőt a határon túlon is. A 25 napos sorozat keretében Szolnoktól Debrecenen és Veszprémen keresztül Pécsre, sőt Nagyváradra is ellátogatnak a Program támogatottjai, hogy részt vegyenek a kezdeményezésben.

Az Expresszó klubban szeptember utolsó péntekén nemcsak koncertek, hanem egy különleges zenei program is megvalósul. Ez lesz ugyanis a legelső alkalom, hogy a Backstage fórum című szakmai beszélgetéssorozat a fővároson kívülre is ellátogat. A koncertek előtt a konferenciateremben lesz az a kerekasztal beszélgetés, amelyen az este fellépői, Áron András ‘Apey’, Puskás Peti, illetve Kedves Péter (Belau) vitatják meg, a zenekarok újabb generációja hogyan tud láthatóvá válni közönsége és a szakma számára.

Ezt követően a 21:00-es kapunyitással kezdetét veszi a buli: az estét Apey nyitja különleges folkos szólóprojektjével, majd érkezik ringatóan lágy elektronikájával a Belau, végül a The Biebers teszi fel az i-re a pontot energikus és slágerekkel tömött popzenéjükkel.

Na-Bed