Bagi-Nacsa élőben Veszprémnek Veszprémről

Írta:  8200 Veszprém november 14 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az ismert emberek közül senki sincs biztonságban Bagi Iván és Nacsa Olivér önálló estjén, amelyre rengeteg helyi aktualitást is hoznak magukkal Veszprémnek Veszprémről.

Egy jól összerakott alap műsorba szőjük bele a helyi aktualitásokat, illetve interaktív blokkok is lesznek, amikor a közönség is részt vesz a produkcióban, így lesz mindannyiunké az előadás - vázolta érdeklődésünkre Bagi Iván, hogy mire számíthatnak a nézők november 23-án este a Veszprémi Petőfi Színházban.

Mint mondta, fontos számukra, hogy a közönség érezze, ez a műsor nekik szól, ezért is igyekeznek több helyi aktualitást is beleilleszteni. - Akkor jó egy színházi előadás, amikor a nézők érzik, hogy abban a pillanatban csak nekik játszanak, mi is ezzel igyekszünk elbűvölni a veszprémieket - mondta. Folyamatosan figyelik a helyi híreket, illetve a műsor alatt a közönséget is bevonják.

A televízióból már jól ismerhetjük a humoristákat, ez az este azonban kicsit más lesz. - A tévés műfaj kötött, egy önálló este ilyen szempontból sokkal szabadabb. A műfaj ünnepe, amikor színházban léphetünk fel - jegyezte meg.

A két humoristának mindig sikerül megújulnia. - Ez egyrészt a szenvedélynek köszönhető, ami az ember hajtja, hiszen örök szerelem a humor, illetve az aktualitások folyamatosan frissen tartanak minket. Ez a pillanat műfaja, ezért nem reked meg - beszélt érzéseiről.

A próza mellett zenei paródiák is várják a közönséget és egy vendég is érkezik a produkcióba. - Magyar Attila kiváló színész is velünk tart Veszprémbe, aki több jelenetben is részt vesz, illetve konferál - árulta el Bagi Iván, hozzátéve, amit ők csinálnak az nem csupán humor, hanem színészet és társadalomkritika is egyben. 

Na-Bed