Újra Veszprémben Magyarország leglátványosabb operett showja

Írta:  8200 Veszprém december 05 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy igazi különlegességgel érkezik az újévi operett gála. 

Évekig láthatta a közönség Oszvald Marikát a Monarchia Operett előadásaiban, de most egy igazi meglepetéssel tér vissza Veszprémbe a világhírű produkció, amelyben hosszú évek után újra operett szerepben látható Magdi anyus azaz Fodor Zsóka a humor nagyágyúja.

Az újévhez közeledve újra látható lesz a városban az ország leglátványosabb kiállítású operett showja, amely a napokban érkezett vissza külföldi turnéjáról, és most egyetlen alkalommal lesz látható Veszprémben.
Anyák napi gálánk is fergeteges sikerrel volt látható Esztergályos Cecília főszereplésével. Most a közönség kérésére megújulva érkezik vissza az operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők a veszprémi színház és operett kedvelő közönségnek.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon.

Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot és ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában a csodálatos Hangvilla színpadán. 

A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a magyarországi közönség, hisz számtalan nagy városban volt már látható az operett csillagok társulata. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.  Amerikában,  Izraelben, Németországban , Erdélyben, Oroszországban és legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják.

A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és a produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa és művészeti vezetője, akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Erről részletesen a produkció weboldaláról is olvashatnak , a www.monarchiaoperett.hu oldalon.

 

A hagyományossá vált operettgála sztárja a veszprémi előadáson egy igazi humor bomba Fodor Zsóka - az ország Magdi anyusa lesz, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával. Magdi anyus ezen az estén jelmezt vált és a Csárdáskirálynő szerepébe bújik. Hosszú évek után lesz látható újra operett szerepben a fiatalos sz ínésznő. A pörgős, lendületes gálában t öbbek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos, szórakoztató világával és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az Újévi Operettgálán.

Lepje meg szeretteit karácsonyra az ország leglátványosabb Operett showjával! 

Jegyek kaphatók a Hangvillában, valamint a jegy.hu oldalon. 

 

Na-Bed