Sörfesztivál Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém június 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

2019. június 13. és 16. között immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Veszprémi Sörfesztivált a Historia Kertben. 

A városba érkező turistákat, látogatókat négy teljes napon át tartó gasztronómiai programok, kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek várják. A rendezvénynek a Historia Kert, a Séd festői völgyében fekvő várpanorámás hatalmas zöld övezet ad otthont.

A fergeteges hangulatról az Ocho Macho, Hungarian Rhapsody – Queen Tribute, Supernem, Hollywoodo és a Kiss Forever Band koncertjei gondoskodnak. A programok nem csak felnőtt, hanem gyermek és családos vendégek körében is nagy tetszést aratnak. Kisgyermekek részére játszóház, légvár, póni lovaglás, míg a nagyobbak részére különböző szórakoztató vidámpark elemek sorozatából lehet majd válogatni. A folyamatosan elérhető kézműves vásár közben egyedi termékekkel várja látogatóit.

A Malomkert Sörház mesterszakácsának remekeivel járul hozzá a gasztronómiai élményhez, mellyel a kézműves sörök mellé hagyományosan ajánlott füstölt főtt csülök, grill kolbász és házi készítésű sós-sajtos remekek is porondon lesznek. Kiváló párosítás, amikor egy különleges ízharmóniájú egyedi sör íze keveredik a hagyományos magyar ízvilággal. A fesztivál négy napon keresztül ad otthont, mind a zenei kikapcsolódásnak, mind pedig a gasztronómiai élményeknek, melyek szintén minden korosztály számára fergeteges időtöltést biztosítanak.

Az ország valamennyi részéből érkezett hazai és nemzetközi kézműves sörök garantálják a különleges ízeket. A 40 féle különleges söröknek otthont adó sörfőzdék közül itt lesz a Guinness, Szent András, Paulaner, Kill Kenny, Budweiser, cseh különleges sörök és mások mellett a házigazda Malomkert Sörház prémium sörei.

Hab a tortán, illetve a sörön, hogy a belépés továbbra is díjtalan!

További információ: www.veszpremisorfeszt.hu honlapon vagy a Malomkert Sörház Facebook-oldalán.

 

Na-Bed