Szalay Ádám: Nincs kéz, nincs láb, nincs kifogás

Írta:  8200 Veszprém február 10 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szalay Ádám előadásának végén többek között azt a tudományos modellt is ismerteti, amellyel megfejtették a szerencse titkát.

2016. február 19., péntek 18.30 óra - Hangvilla konferenciaterem

Szalay Ádám húsz évet töltött el a televíziózás frontvonalában, az egyik legnépszerűbb tévés műhely, a TV2 Napló főszerkesztőjeként és riportereként. Miközben bejárta a világot, a forgatások alatt szinte megszállottan kereste a meghatározó találkozásokat azokkal az emberekkel, akik már megtalálták a siker és a boldogság receptjét. Végül eljutott a Titok egyik népszerű tanítójához, Jack Canfield-hez, aki 2009-2010-ben személyesen képezte ki őt a siker alapelveinek oktatására.

Ádám előadásait és tréningjeit azóta már több mint tízezren hallgatták meg és végezték el, sokan közülük új fejezetet nyitottak az életükben. Megtanultak pozitív jövőképet építeni, profin célokat kitűzni és megértették, hogyan valósíthatják meg az álmaikat. Van, aki megduplázta a bevételeit vagy épp megtalálta álmai állását; van, aki lefogyott, vagy leszokott a dohányzásról, és akad, aki rálelt élete párjára, vagy rendbe tette meglévő párkapcsolatát.

Ádám szórakoztató stílusa és lebilincselő történetei nemcsak tartalmas kikapcsolódást ígérnek: az előadó mindig elkötelezetten dolgozik azért, hogy a hallgatósága önbizalommal feltöltve, motiváltan és pontos tervvel a zsebében térjen haza. Az egyetlen dolog, amit a résztvevők meg szoktak bánni, az az, ha nem vittek magukkal papírt és ceruzát.

Na-Bed