Újra Veszprémben Magyarország leglátványosabb operett showja

Írta:  8200 Veszprém december 11 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az előadás méltán érdemelte ki a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

Oszvald Marika, Szulák Andrea, Bangó Margit, Koós János, Esztergályos Cecília, Fodor Zsóka is fellépett a Monarchia Operett előadásaiban az utóbbi években. Most egy igazi meglepetéssel tér vissza Veszprémbe a világhírű produkció.

Januárban újra látható lesz a városban az ország legpazarabb kiállítású operett showja, amely az év végén érkezik vissza külföldi turnéjáról. 2020-ban megújulva érkezik vissza az előadás több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők a veszprémi színház és operett kedvelő közönségnek.

Hajmási Péter; Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Délibábos Hortobágyon. Világhírű magyar dallamok, amelyek meghódították a világot. A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a közönség.

Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak. Amerikában, Izraelben, Németországban , Erdélyben, Oroszországban és legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják. A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa, és művészeti vezetője, akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen szórakozásra, kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

A 2020-as előadásban is közel 200 gyönyörű egyedileg tervezett jelmez lesz látható. A hagyományossá vált Újévi operett gála sztárja és házigazdája, egy igazi humor bomba, Rózsa György, az ország „Rózsagyuri”-ja lesz, aki elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával ,és egy igazi meglepetés produkcióval.

A pörgős, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak. Felhőtlen hangulat, humor, romantika, gyönyörű dallamok, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival az Újévi operett koncerten.
Lepje meg szeretteit karácsonyra az ország leglátványosabb Operett showjával,

Jegyek IDE KATTINTVA kaphatók a január 24-i előadásra. 

Bakony Média névjegykártya