Rendkívüli Petőfi Szalon

Írta:  8200 Veszprém április 07 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Rendkívüli szalon, rendkívüli téma, rendkívüli módon. Mi történik a „veszélyhelyzet”-ben a színházban?

Erről lesz szó a Petőfi Szalonban. Ezúttal otthonról lesz követhető az esemény a Veszprémi Petőfi Színház Facebook-oldalán 2020. április 9-én, csütörtökön 18 órakor!

A Petőfi Szalon vendége: OBERFRANK PÁL, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója.

A Petőfi Szalon küldetése, hogy a színház számára nélkülözhetetlen és a nézők számára láthatatlan dolgozókat „elővarázsolja” a kulisszák világából. Havonta egy alkalommal megismerkedhetnek olyan kollégákkal, akik nélkül nem működhetne egyetlen színház sem.

A „Petőfi Szalon”-ok alkalmával eddig bepillantást nyerhettek már a súgó, az ügyelő, az asszisztens, a világosítók, a szervezők, a művészeti titkárság munkájába.

A sort márciusban az akusztikusokkal folytatta volna a színház, azonban a koronavírus meghiúsította a tervüket.

"Veszélyhelyzetet hirdetett a Kormány, mindenki számára új és rendkívüli állapot alakult ki, amelyhez azonnal igazodni kellett, tervezni, áttervezni, kitalálni, megoldani, segíteni, támogatni, mindenkit, mindenhol… és sorolhatnánk még, hogy mivel szembesült azonnal a színház vezetése, az Igazgató! Erről beszélgetünk, ezt bontjuk ki Önök előtt, és ezt ismertetjük meg minden érdeklődővel!" - olvasható a színház oldalán. 

Bakony Média névjegykártya